В Луцьку у 2013 році інспектори відділу муніципальної дружини склали 621 протокол про адміністративні правопорушення

В Луцьку у 2013 році інспектори відділу муніципальної дружини склали 621 протокол про адміністративні правопорушення

12.02.14 08:27 0 796
На сьогоднішній оперативній нараді начальник відділу муніципальної дружини Валентин Шпак поінформував присутніх про роботу очолюваного ним структурного підрозділу у 2013 році.

Він зауважив, що згідно штатного розпису у відділі нараховується 12 посад (начальник відділу, заступник начальника відділу, заступник начальника - юрист відділу, 3- старших інспектори, 6- інспекторів).

За 2013 рік інспекторами відділу складено 621 протокол про адміністративні правопорушення (для порівняння: в 2011 році - 382, в 2012 - 208).

Валентин Шпак зазначив, що значна увага була спрямована на профілактику, при виявленні незначних правопорушень, адміністративні протоколи не складались, а вручались приписи для усунення виявлених недоліків. Так, за 2013 рік було вручено 311 приписів, більшістю яких зобов'язано суб'єктів господарювання очищати власну прилеглу території від снігу та криги, усунення фактів порушень правил благоустрою.

У сфері благоустрою міста окремим пунктом варто визначити роботу відділу з питань незаконного розміщення реклами. За виявленими фактами самовільного розміщення реклами на елементах благоустрою міста складено 163 протоколи, з них - до адміністративної відповідальності притягнуто 32 керівники підприємств.

Також Валентин Шпак зазначити, що інспекторами відділу спільно з представниками КП «Луцькспецкомунтранс» систематично проводяться перевірки суб'єктів господарювання з метою укладення ними договорів на вивіз твердих побутових відходів.

На виконання рішення Луцької міської ради від 20.04.2011 року №9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів», інспекторами відділу спільно з працівниками відділу з питань торгівлі та сфери послуг Луцької міської ради та представниками МВ УМВС України у Волинській області протягом року проводились відпрацювання міста на предмет виявлення та фіксації фактів порушень ст. 156 КУпАП «Порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами» , як результат складено 33 протоколи.

За звітний період працівниками відділу було опрацьовано більше 392 звернень громадян, більшість з яких надходила у відділ в телефонному режимі від служби оперативного реагування «15-80».

За словами начальника відділу муніципальної дружини, у подальшій роботі пріоритетними напрямками залишається недопущення порушень Правил благоустрою міста Луцька та правил торгівлі, у тому числі - торгівлі фальсифікованими спиртними напоями.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук подякував працівникам відділу муніципальної дружини за роботу. За його словами, є позитивні зрушення у питанні дотримання правил благоустрою у місті.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники УДСО ...
Наступна новина: На Хмельниччині відзначили ...

КОМЕНТАРІ