Волинська область: рятувальники продовжують нагадувати рибалкам основні правила поведінки на кризі ,

Волинська область: рятувальники продовжують нагадувати рибалкам основні правила поведінки на кризі ,

12.02.14 13:06 0 727
З появою на термометрах плюсової температури збільшується ризик громадян потрапити до «льодової пастки». Саме з метою попередження надзвичайних ситуацій на водоймах рятувальники Рожищенського та Любешівського районів днями провели рейди у місцях зимової риболовлі.

Так, працівники ДПРЧ-12 на озерах сіл Любязь та Невір провели роз’яснювальну роботу з місцевими та приїжджими рибалками щодо правил безпеки, дій на випадок надзвичайних ситуацій на льоду, вручили пам’ятки з основних правил поведінки на водоймах у зимовий період.

Управління ДСНС України у Волинській області звертається до громадян та просить бути вкрай обережними і уважними на водоймах, особливо в період потепління. Саме в цей час зменшується міцність льоду та збільшується ризик опинитися під водою, тож не треба випробовувати долю, пам’ятайте про найбільшу цінність – життя людини. Любителям зимової рибалки потрібно знати: не можна пробивати поруч багато ополонок, не збиратися великими групами в одному місці, не пробивати ополонок на переправах, не ловити рибу біля вимоїн, завжди мати біля себе міцну мотузку завдовжки 10-20 м.

У ДСНС у Волинській області

h
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому ...
Наступна новина: Вязание на заказ: Пять ...

КОМЕНТАРІ