У Нововолинську виявили 36 фактів збуту наркотиків

У Нововолинську виявили 36 фактів збуту наркотиків

12.02.14 17:02 0 702
У 2013 році працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області виявили 117 фактів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, серед яких – 36 фактів збуту наркотичних засобів. При цьому правоохоронці вилучали як марихуану, опій ацетильований, так і бупренорфін, амфетамін, первінтин.

Більша частина збувачів уже вислухала вирок суду, а відтак відбуває покарання у місцях позбавлення волі.

– З кожним днем наркоторговці удосконалюються, затримати їх на збуті стає все важче, адже вони використовують різноманітні способи збуту наркотиків: як безпосередньо з рук у руки передають наркотик наркозалежним, так і використовують безконтактні методи, – розповідає начальник СБНОН Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області майор міліції Валентин Семенуха. – Для прикладу мешканець Володимира-Волинського налагодив збут первінтину та опію в Нововолинську. Під час збуту він домовлявся про продаж по телефону, а наркотичний засіб передавав водієм автобуса, так само отримував гроші. Зрештою у серпні 2013 року його затримали правоохоронці. Нововолинським міським судом йому призначено покарання у вигляді 5-ти років позбавлення волі.

Три з половиною роки в’язниці отримав мешканець Іваничівського району, котрий заробляв на життя продажем макової соломки. Вартість стакана – 150 гривень. Після проведення ряду оперативних заходів працівники нововолинської міліції затримали наркодилера і вилучили у нього 37 стаканів наркотичного зілля.

– Незважаючи на відповідальність, передбачену законом за збут наркотиків, а це від 3-х до 12-ти років позбавлення волі, охочих до легкої наживи в місті не меншає. Тому звертаюся до громадян: якщо вам відомо про протиправну діяльність будь-якої особи, просимо повідомляти за номером 102, анонімність гарантуємо, – підсумував Валентин Семенуха.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Нововолинського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненська міліція ...

КОМЕНТАРІ