У Волинській області протягом доби в ДТП постраждали двоє водіїв

У Волинській області протягом доби в ДТП постраждали двоє водіїв

12.02.14 15:41 0 774
Учора близько 7-ї години на автодорозі Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–ПП «Дольськ» 50-річний водій, керуючи автомобілем «FORD TRANSIT» і рухаючись із селища Маневичі в напрямку м.Луцьк, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «RENAULT LOGAN», за кермом якого перебувала 42-річна жителька обласного центру.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «RENAULT LOGAN» доставлена в приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні, після огляду її відпустили додому.

Того ж дня близько 7-ї години 29-річний житель м. Луцьк, керуючи автомобілем «DAEWOO-LANOS» і рухаючись у напрямку міста Луцька на автодорозі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху та допустив зіткнення із автобусом «YUTONG ZK6831HE», який не рухався.

Внаслідок зіткнення водій «DAEWOO-LANOS» з тілесними ушкодженнями госпіталізований у нейрохірургічне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: місто Коломия: 39-річний ...
Наступна новина: Керлінг (жінки). Росія грає ...

КОМЕНТАРІ