В Закарпатській області мукачівські міліціонери затримали юнака з наркотиками

В Закарпатській області мукачівські міліціонери затримали юнака з наркотиками

12.02.14 13:10 0 728
В Мукачеві інспектор патрульної служби спільно з працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей затримали місцевого студента з амфетаміном і марихуаною.

Мукачівські правоохоронці під час чергового відпрацювання Мукачева та району на одній з вулиць міста запримітили підозрілого хлопця. Щодо нього в міліціонерів була оперативна інформація, що він може мати при собі наркотики.

Молодика вирішили перевірити, однак при наближені до нього правоохоронців той спробував втекти, при цьому з кишені куртки він викинув якісь два паперові згортки… Проте втікача швидко догнали й затримали. В одному згортку виявилась порошкоподібна речовина, схожа на наркотик амфетамін, а в іншому-висушена й готова до вживання марихуана.

Хлопець зізнався, що ці наркотики він придбав для себе, знав що це заборонено, проте дуже кортіло спробувати... Однак на запитання, звідки він їх взяв, чіткої відповіді хлопець так і не дав.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вилучені речовини направлені на дослідження. Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вязание на заказ: Пять ...
Наступна новина: Нова голова Федеральної ...

КОМЕНТАРІ