На Закарпатті злодії спромоглись демонтували 55 м рейок

На Закарпатті злодії спромоглись демонтували 55 м рейок

12.02.14 12:14 0 701
Правоохоронці транспортної міліції затримали двох зловмисників, які демонтували близько півсотні метрів залізничної колії, завдавши збитків на 18 тисяч гривень.

До єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено відомості про два факти крадіжки верхньої будови колії на перегоні «Батєво-Ясень», які відбулись у грудні 2013 року та січні поточного року.

Співробітники транспортної міліції в ході розслідування цих фактів вийшли на слід осіб, які вчинили демонтаж колії. До вчинення крадіжок верхньої будови колії були причетні 39-річний та 34-річний, мешканці сусідніх населених пунктів до станції «Батєво».

У помешканні даних осіб були вилучені безпосередньо викрадені елементи колії, а саме 34 рубки загальною довжиною 55 метрів, а також знаряддя, за допомогою яких були проведені рубки – газовий та кисневий балони і різаки.

Затримані не змогли надати жодних доказів правомірності своїх дій.

Як з'ясувалося, безробітні чоловіки зазвичай збирали металеві предмети на звалищах, а на цей раз, озброївшись інструментом, вирішили демонтувати деталі залізниці, а потім здати їх до пункту прийому металобрухту.

Тепер чоловіки понесуть покарання згідно за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, - повідомив начальник карного розшуку Управління МВС України на Львівській залізниці Руслан Ціцяла.

ПЗГ УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зимова школа молодих ...
Наступна новина: В Тернополі розпорядження ...

КОМЕНТАРІ