В Закарпатській області іршавські правоохоронці затримали крадія металевої сітки

В Закарпатській області іршавські правоохоронці затримали крадія металевої сітки

12.02.14 10:10 0 681
Слідчий Іван Світлинець та оперативник карного розшуку Юрій Саварин по «гарячих слідах» затримали 49-річного мешканця с.Кушниця Іршавського району, який поцупив металеву сітку від свого односельчанина.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції зателефонував 32-річний мешканець села Кушниця, який повідомив про те, що у нього з подвір′я вкрали металеву сітку вартістю близько 660 гривень.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка даний злочин задокументувала. Дворогосподарство потерпілого знаходиться неподалік лісу. Правоохоронці опитали сусідів, знайомих, які твердили одне і те саме - що їхньою вулицею ходить багато селян у ліс за дровами.

Слідчий Іван Світлинець та оперативник Юрій Саварин, отримавши дану інформацію, вирішили перевірити селян, які топлять свої помешкання дровами.

Під час подворового обходу міліціонери завітали і до 49-річного мешканця Кушниці Івана. Візит міліціонерів відразу насторожив чоловіка. У подальшому він зізнався, що йшов у ліс за дровами і на одному із подвір′їв побачив рулон металевої сітки для огорожі. Ідея викрасти сітку не давала йому спокою впродовж дня. Дочекавшись, коли всі у селі пішли відпочивати, опівночі зловмисник взяв санки і пішов красти до односельчанина. Чоловік без будь-яких перепон пройшов на город, а далі через хвіртку на подвір′я, де знаходився рулон металевої сітки довжиною 30 метрів. Сітка була важка, але злодій все ж завантажив її на санки, і відвіз до себе додому.

А далі до зловмисника додому прийшли правоохоронці й вилучили крадену і повернули потерпілому.

Відносно злодія слідчий Світлинець відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Зловмиснику загрожує штраф або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі до 3-х років.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Башкаленко: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ