«Віртуози Львова» запрошують послухати 25 мініатюр на «Музичному відпочинку»

«Віртуози Львова» запрошують послухати 25 мініатюр на «Музичному відпочинку»

12.02.14 10:48 0 810
Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» запрошує львів’ян у вівторок, 18 лютого, о 19:00 послухати гарні класичні мелодії та відпочити у програмі під лаконічною назвою «Музичний відпочинок».

Про це повідомляють організатори заходу.

Як зазначається, на концерті прозвучать музичні родзинки, які слухачі відкриють для себе. Згодом ця концертна програма вирушить у подорож, і через два дні прозвучить на одному з цікавих проектів у Гданську (Польща) – П’ятому Гданському балі.

Особливою родзинкою концертної програми буде виступ Ігоря Мацелюха, який гратиме на унікальному інструменті – флейті Пана. Ігор Мацелюх – блискучий віртуоз, відомий у світі, він прекрасно доповнює музичну ауру і енергетику концерту. З ним оркестр «Віртуози Львова» здійснив багато вдалих та тріумфальних виступів. Ігор Мацелюх свого часу навіть став кумиром колумбійської публіки, у якої він здобув високе мистецьке реноме, йдеться у повідомленні.

За словами засновника та головного диригента «Віртуозів Львова» Сергія Бурка, «хочеться, щоб слухачі отримували позитивні емоції». Концерт містить твори золотого фонду світової класики, починаючи від Моцарта, Вівальді та Баха до Брамса, Штрауса і завершуючи музикою сучасного композитора Йоахима Андерсона. «Є речі, які дійсно приємно слухати завжди. Ці твори, власне, надихають на відпочинок, це можливість для кожного послухати хорошу музику. Звичайно, що мініатюри завжди є складними для виконання, адже кожна з них має свою завершену форму. Досконало зроблена в оркестрі мініатюра сприймається як завершений твір, а таких мініатюр на концерті буде поза 25», – додає диригент.

Програма «Музичний відпочинок» Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» була започаткована минулоріч. Гастрольні концерти оркестру у Польщі підтвердили, що прекрасні молоді голоси, які співпрацювали з оркестром, гарно сприймаються публікою.

Варто зазначити, що час від часу Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» представляє публіці хітові твори. Це 30 невеличких мініатюр, які оркестр демонструє під час різних концертів перед різною аудиторією у різних країнах. Крім того, оркестр готує диск, у якому буде представлено понад 70 хвилин музики. Вони є ексклюзивними в реперуарі оркестру. Багато аранжувань підготував безпосередньо народний артист України, керівник оркестру Володимир Дуда, великий майстер творів, перекладених для струнного складу камерного оркестру. Це відомі та популярні мелодії танго, зі львівських матеріалів є навіть личаківське танго, а також «Віденський вальс» Йоганна Штрауса, угорські танці. Ці твори у виконанні камерного оркестру дуже позитивно сприймаються і викликають позитивні емоції у слухачів у різних країнах, завдяки ексклюзивному репертуару «Віртуозів Львова». (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перехід Дуду в "Греміо" ...
Наступна новина: Водопостачання Чернівців ...

КОМЕНТАРІ