Василь Фелик: Наш край завжди відрізнявся законослухняністю громадян

Василь Фелик: Наш край завжди відрізнявся законослухняністю громадян

12.02.14 09:28 0 714
На розширеному засіданні колегії УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Василь Фелик відзвітував про роботу прикарпатських правоохоронців перед громадськістю та ЗМІ.

Зокрема, було представлено слайди із графіками та таблицями, які наочно продемонстрували статистику міліцейської роботи. Серед усіх цифр, згідно презентації, у 2013 році правоохоронці задокументували 3307 кримінальних правопорушень, серед яких по 27 вбивствах винним особам було оголошено про підозру, розкрито скоєння 37 тяжких тілесних ушкоджень.

Одним із важливих фактів, вважає Василь Фелик, у 2013-му стало недопущення скоєння тяжких злочинів неповнолітніми особами. У цьому, каже керівник, є велика заслуга правоохоронних органів, які зі свого боку проводили значну профілактичну роботу із підлітками.

Очільник обласної міліції також нагадав, що в області активно працює спеціально створена моніторингова група, яка покликана вивчати роботу правоохоронців та думку громадськості щодо неї. «Нас оцінюють люди, - каже Василь Фелик,- а думка населення про роботу міліції є найважливішої оцінкою нашої діяльності»

Користуючись нагодою, правоохоронці в урочисту хвилину відзначили Коломийський міський відділ міліції, який за системою оцінки органів внутрішніх справ за підсумками оперативно-службової діяльності показав найкращі результати роботи у 2013 році. Також символічною нагородою відзначили працівника слідчого управління Анну Лісову, яка, за версією МВС України, серед 17 тисяч колег стала «Кращим слідчим України - 2013».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ