В Івано-Франківській області жінка подякувала правоохоронцям за повернуте для дітей щастя

В Івано-Франківській області жінка подякувала правоохоронцям за повернуте для дітей щастя

12.02.14 17:02 0 811
Нещодавно Рогатинські правоохоронці розкрили ряд правопорушень, зберігши спокій жителів району.

Так, 52-річний житель Рогатинського району звернувся до райвідділу міліції із повідомленням про крадіжку. У чоловіка з підсобного приміщення будинку зник велосипед.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативники Рогатинського РВ УМВС встановили підозрюваного у вчиненні крадіжки. Як виявилось, раніше судимий 21-річний односельчанин заходив в гості до потерпілого. Побачивши, що господаря немає вдома, шляхом пошкодження замка вхідних дверей, молодик проник в приміщення, звідки викрав велосипед.

Того ж самого дня, правоохоронці розшукали районного злодія, який вчинив крадіжку газового балона.

31-річна жінка звернулась із заявою до правоохоронців за допомогою, розповідаючи що з її літньої кухні викрали газовий балон. Вся на емоціях громадянка розповіла, їсти зварити онукам немає на чому. Правоохоронці по гарячих слідах розшукали крадія. Як виявилося, той самий парубок, який за вечір вчинив дві крадіжки.

Злодій в скоєному зізнався, зрозумів, що і за це йому доведеться відповісти перед Законом.

Правоохоронці викрадене повернули власниці, а відносно правопорушника відкрили кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, крадіжка, за що передбачено штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років).

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ