В Івано-Франківській області правоохоронці відшукали та повернули власнику викрадений автомобіль

В Івано-Франківській області правоохоронці відшукали та повернули власнику викрадений автомобіль

12.02.14 12:56 0 760
Працівники сектору карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції спільно з працівниками ВДАІ МВ УМВС України в Івано-Франківській області затримали 26-річного жителя Тисменицького району, який викрав автомобіль.

Заява про викрадення транспортного засобу надійшла в чергову частину обласного центру від 31-річного жителя району. Потерпілий повідомив, що невідомі викрали його автомобіль «Опель Комбо».

Оперативники карного розшуку спільно з працівниками державтоінспекції міськвідділу міліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів, у результаті яких з’ясували, що напередодні власник автотранспорту зі своїм товаришами, мешканцями району, приїхали до обласного центру. Вони вирішили відсвяткувати свою зустріч. Після випитого спиртного власник автомобіля пішов спати, а його товариш, скориставшись нагодою, вирішив покататися на автомобілі, який стояв біля двору. Коли ж закінчилось пальне, чоловік покинув автомобіль та пішов спати до свого знайомого. Наразі автомобіль повернуто власнику.

Основна причина скоєння незаконних заволодінь - безвідповідальне ставлення громадян до збереження свого майна, яке вони залишають без нагляду, Як правило, викрасти такі транспорті засоби для зловмисників не складає особливих труднощів. Тому міліція вкотре нагадує, що безпечність громадян може привести до втрати їх особистого майна.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За порушення закону чоловік може на 5 років потрапити за грати.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Пенсійний фонд Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ