У Львівській області в Перемишлянському районі обрали депутата сільської ради

У Львівській області в Перемишлянському районі обрали депутата сільської ради

12.02.14 08:51 0 781
За інформацією начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, у неділю, 9 лютого, відбулися проміжні вибори депутата Осталовицької сільської ради Перемишлянського району.

Проміжні вибори призначені Осталовицькою сільською виборчою комісією у зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Осталовицької сільської ради Стефанишина Любомира Ярославовича (позапартійний), який був обраний у виборчому окрузі № 6.

Із трьох кандидатів у депутати найбільшу підтримку виборців отримала Бесь Марія Іванівна, 04.05.1993 р.н., позапартійна, безробітна, самовисуванка. За неї віддали голоси 48 виборців (88,9% від тих, хто взяв участь у голосуванні). За інших двох кандидатів – позапартійних, самовисуванців Росу Марію Володимирівну і Короля Володимира Михайловича – проголосували по 3 виборці. Активність виборців склала 77,1%.

Відповідно до норм, затверджених постановою ЦВК від 15 вересня 2010 року № 351, дільнична виборча комісія була забезпечена відповідним приміщенням, обладнанням та інвентарем для підготовки та проведення голосування. Також було впроваджено заходи щодо забезпечення громадського порядку та охорони виборчої документації.

На виконання статей 30 та 32 Закону, відділ ведення Державного реєстру виборців Перемишлянської райдержадміністрації підготував та передав Осталовицькій виборчій комісії два примірники попередніх і два примірники уточнених списків виборців. Загальна кількість виборців, включених до списків виборців, склала 70 осіб.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині екс-чоловік ...
Наступна новина: У юнака зі Львова, який ...

КОМЕНТАРІ