Зимова школа молодих бібліотекарів-2014: вишкіл, спілкування, обмін досвідом, відпочинок

Зимова школа молодих бібліотекарів-2014: вишкіл, спілкування, обмін досвідом, відпочинок

12.02.14 12:11 0 727
У рамках реалізації Міжнародної програми «Бібліоміст», на Львівщині втретє працюватиме Зимова школа молодих бібліотекарів. Цьогоріч захід проходитиме з 11 до 15 лютого у с. Орявчик Сколівського району.

У Зимовій школі візьмуть участь 30 молодих бібліотекарів з усіх регіонів України. Заняття в школі проводитимуть висококваліфіковані тренери.

Головна мета Школи – навчити молодих бібліотекарів поглиблювати свої професійні знання, уміння й навички і сприяти інноваційному розвитку тих бібліотек, у яких вони працюють, застосовуючи креативні й нестандартні підходи.

У програмі школи – тренінги, інтерактивні заняття і лекції з фандрейзингу, партнерства, роботи в команді, PR, створення та впровадження проектів, а також відвідини бібліотек міста Стрия та с. Козьова. Кінцевим результатом Школи буде представлення кожним учасником власного проекту, що буде впроваджений в роботу його бібліотеки.

Довідково:

Організатори Зимової школи молодих бібліотекарів: Українська бібліотечна асоціація, Львівська обласна бібліотека для дітей та Центральні бібліотеки міст Стрий та Сколе.

Цьогорічна школа – вже третя. Перші дві відбулись у с. Буша на Вінничині та в с.Поляниця Івано-Франківської області. 45 молодих бібліотекарів стали не тільки їх випускниками, але й активними в професії, авторами проектів та провайдерами інноваційних ідей.

Директором Зимової школи молодих бібліотекарів-2014 буде директор Львівської обласної бібліотеки для дітей Лариса Лугова.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті злодії ...

КОМЕНТАРІ