Чернігівська область: за добу рятувальники ліквідували 2 пожежі, що сталися від пічного опалення

Чернігівська область: за добу рятувальники ліквідували 2 пожежі, що сталися від пічного опалення

12.02.14 16:07 0 818
Незважаючи на потепління, в області продовжують виникати пожежі внаслідок порушення правил безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

Так, 10 лютого о 19:15 у Коропському районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків у с. Карильське. Через 10 хв. на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ. У цей час полум’я вирувало на даху будівлі. Гасіння пожежі тривало 45 хвилин в ході чого рятувальники завадили вогню знищити оселю. Причиною загоряння стало надмірне перегрівання опалювальної печі. Власник оселі, який у момент виникнення пожежі вдома, не постраждав. Полум'ям пошкоджено 0,5 кв. м. перекриття будинку.

Цього ж вечора о 20:50 загорівся дачний будинок у садовому товаристві "Жовтневий", що у с. Деснянка Чернігівського району. За вказаною адресою прибув з Чернігова пожежно-рятувальний підрозділ, який майже за годину ліквідував пожежу. Вогонь встиг знищити дах будівлі та майно господарів. За попередніми даними, причиною пожежі послужила відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем печі та дерев'яними конструкціями перекриття будинку.

У ДСНС України у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кременецький ...
Наступна новина: Завдяки підприємцям – ...

КОМЕНТАРІ