Рівненська міліція нагородила школяра за допомогу у затриманні крадія

Рівненська міліція нагородила школяра за допомогу у затриманні крадія

12.02.14 17:06 0 690
Зловмисник намагався викрасти з приміщення Мирогощанської сільської ради комп’ютерну техніку, проте 14-річний підліток не розгубився та став на заваді злочинним діям. За проявлену рішучість та допомогу працівникам міліції, начальник Дубенського МВ УМВС вручив Юрію Стежко мобільний телефон та грамоту.

Хлопець саме гуляв селом, коли біля вікон сільської ради побачив, як якийсь чоловік через вікно викинув у сніг ноутбук.

— Я гукнув, що покличу на допомогу та викличу міліцію, але чоловік не реагував, — розповідає Юрко. — Тоді я побіг до секретаря сільської ради, яка проживає неподалік. Вона і сповістила міліціонерів про крадія.

Як пізніше з’ясували правоохоронці, зловмисником виявився місцевий житель. Чоловік того дня проводив ремонтні роботи у сільській раді та запримітив комп’ютерну техніку. Наразі розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Керівник міського відділення міліції Володимир Качан вручив подарунки Юркові в присутності його однокласників та вчителів.

− Я від себе особисто та від керівництва УМВС хочу подякувати Юрію та його батькам, що виховали такого сина, — зазначив Володимир Качан.

Дубенський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі відбувся ...

КОМЕНТАРІ