У Рівненській області рятувальники продовжують профілактично-роз’яснювальну роботу з дітьми з основ безпеки життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники продовжують профілактично-роз’яснювальну роботу з дітьми з основ безпеки життєдіяльності

12.02.14 14:54 0 659
10 лютого у загальноосвітній школі №4 міста Здорлбунів місцеві рятувальники Держслужби з НС провели відкриті уроки з “Основ безпеки життєдіяльності”.

Під час заходу рятувальники роз’яснили учням правила безпеки вдома та на вулиці, нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті, правила поводження на воді та льоду, роз’яснили, як слід поводитись при виникненні пожежі, під час сильного морозу, ожеледі тощо.

У формі бесіди діти відповідали на запитання рятувальників, знаходили вихід із змодельованих надзвичайних ситуацій, а також мали нагоду дізнатись про все що їх цікавить. Наперебій розповідали власні історії про пожежі та надзвичайні ситуації, свідками яких їм довелося бути.

На завершення усі школярі отримали кольорові пам’ятки і листівки, в яких проілюстровано основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Подібні заходи є дуже важливими, адже велике значення має готовність молодого покоління до дій в умовах надзвичайних ситуацій. Як показує досвід, підготовлена людина здатна врятувати не лише своє життя і здоров’я, а й надати допомогу іншим.

Рятувальники рівненського краю переконані, що завдяки проведенню таких профілактичних заходів діти набагато краще закріплять свої теоретичні знання з правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності і усвідомлять, до яких наслідків може призвести їх порушення.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку змагалися юні ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ