В Рівному РОБОТУ СВІТЛОФОРУ ВІДНОВЛЕНО, ПРОТЕ ПОВІДОМЛЯТИ ПРО ЙОГО ПОШКОДЖЕННЯ СЛІД ОПЕРАТИВНІШЕ

В Рівному РОБОТУ СВІТЛОФОРУ ВІДНОВЛЕНО, ПРОТЕ ПОВІДОМЛЯТИ ПРО ЙОГО ПОШКОДЖЕННЯ СЛІД ОПЕРАТИВНІШЕ

12.02.14 14:22 0 698
Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, у Рівному впродовж вихідних днів не функціонував світлофор на перехресті вулиць Грушевського, Черняка та Гагаріна.

Станом на 10:30 ранку 10 лютого його роботу було відновлено.

Працівники комунальних служб міста з’ясували, що світлофор перестав працювати внаслідок того, що великогабаритний вантажний автомобіль зірвав кабель живлення.

Наразі силами працівників ПАТ «Рівнеобленерго» роботу пристрою оптичної сигналізації на вказаній ділянці дороги відновлено. Регулювання руху транспортних засобів здійснюється у звичайному режимі.

Як наголосили в управлінні ЖКГ, ступінь пошкодження світлофору був некритичним. Дводенна затримка ж була спричинена тим, що комунальні служби міста отримали дане звернення з запізненням. Оскільки ліквідація пошкодження вимагала координації зусиль відразу кількох служб та структур, роботу приладу було відновлено не одразу.

У зв’язку з цим, з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та оперативного реагування в разі їх виникнення, а також оперативного реагування на звернення громадян щодо вирішення порушень їх життєдіяльності просимо громадян оперативно інформувати про усі надзвичайні ситуації сектор оперативного інформування населення за телефоном (0362)15-53 та 63-63-95.

Даний сектор організаційно входить в управління з питань надзвичайних ситуацій Рівненського міськвиконкому.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Луцьк: 38 громадянам надали ...

КОМЕНТАРІ