Допоможіть знайти безвісти зниклого юнака з Рівненщини

Допоможіть знайти безвісти зниклого юнака з Рівненщини

12.02.14 11:13 0 743
Сьомого січня Олександр Волощук із села Великі Цепцевичі Володимирецького району вийшов з дому у сусіднє село, щоб разом з друзями відсвяткувати свій сімнадцятий день народження. Наступного дня школяр додому не повернувся. Місцезнаходження Сашка досі невідоме. Юнак був одягнений в чорну коротку куртку, світло-блакитні джинси та темні напівчеревики. На пальцях рук у хлопця шрами від опіків.

Близько третьої години ночі Олександр з другом повертались до свого села на мотоциклі та дорогою потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Хлопці не повідомили правоохоронців про аварію, натомість викликали своїх друзів, щоб ті забрали пошкоджений мотоцикл. Водія забрала карета «швидкої», лікарям він пояснив, що впав з велосипеду. Олександр же, за словами друзів, — цілий та неушкоджений, пішов з місця пригоди у невідомому напрямку та зник. Рідні та односельці пошук хлопця розпочали лише через день після пригоди.

— Слухняний син та звичайний хлопчина, — розповідає мати безвісти зниклого Олександра. — Шкідливих звичок не мав та завжди допомагав по дому. Ніколи з дому не пропадав, а якщо десь залишався у друзів, то завжди мене попереджував. А того вечора я не змогла до нього додзвонитися. Ми всім селом шукали сина, не змогли знайти його та звернулись до міліції. Люди добрі, якщо ви бачили Сашка, повідомте, будь ласка, до міліції. Допоможіть повернути мою дитину додому.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Кузнецовського МВ (з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району) підполковник міліції Олег Кульбашний. — Міліція залучила всі сили та засоби на пошуки неповнолітнього Олександра. Ми просимо громадян, які володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження дитини, повідомити на лінію 102.

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Хмельниччина: слава ...

КОМЕНТАРІ