У Рівненській області звернутися до дільничного інспектора відтепер можна і через інтернет

У Рівненській області звернутися до дільничного інспектора відтепер можна і через інтернет

12.02.14 08:35 0 765
Розпочала своє функціонування електронна геоінформаційна система «Дільничні інспектори міліції» (ГІС ДІМ), за допомогою якої у Всесвітній мережі можна написати повідомлення чи заяву до правоохоронних органів.

Головне призначення ГІС — це інформування органами внутрішніх справ громадян про розташування дільничних пунктів міліції, персональний склад дільничних інспекторів, а також про їх контактні дані через мережу інтернет.

Крім того, за допомогою системи люди можуть дізнатися про небезпечні злочинні прояви у їх регіоні (місті, районі, вулиці), стан правопорядку, порядок звернення до органів внутрішніх справ за допомогою, аби встановити місцезнаходження безвісти зниклих осіб чи дітей, розшук злочинців, що переховуються від слідства та суду. Впровадження програми дає змогу забезпечити безпосередній контакт громадян з органами внутрішніх справ, аби повідомляти та отримувати інформацію. А усі звернення відображаються в системі для відповідного реагування на них органами внутрішніх справ.

Скористатися системою зможе кожен, хто має доступ до інтернету. Необхідно на веб-порталі УМВС України в Рівненській області натиснути на такий знак

або перейти за посиланням http://91.227.69.67.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ