Олімпійські ігри: Канада всіх обійшла

Олімпійські ігри: Канада всіх обійшла

12.02.14 08:02 0 642
Канада в неофіційному медальному заліку зимових Олімпійських ігор у російському Сочі вийшла на перше місце з сімома медалями: 3 золотими, 3 срібними і 1 бронзовою. Відразу двоє канадців стали на п’єдесталі після вечірніх змагань із могулу (фристайл): Александр Білодо має золото, Мікаель Кінґзбері срібло. Бронза дісталася росіянинові Олександру Смишляєву. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Українці цього дня, третього дня ігор, не здобули нових медалей. Чоловіки-біатлоністи, які єдині з українців змагалися за медалі, лишилися без нагород. Таким чином, Україна з єдиною бронзовою медаллю біатлоністки Віти Семеренко, завойованою вчора, поділяє нині останні 17–18-е місця з Великою Британією.

Після Канади в медальному переліку йдуть Нідерланди, Норвегія, США, Німеччина, Росія, Австрія і Франція. 9–11-е місця поділяють Польща, Словаччина і Швейцарія – у всіх названих країн є хоча б одна золота медаль.

Усього розіграли п’ять комплектів медалей.

Завтра за медалі в перегонах переслідування на 10 км змагатимуться українські біатлоністки, які мають шанси на перемогу.

Також за медалі змагатимуться лижники, у спринті вільним стилем, і жінки, і чоловіки. Україну представлятимуть Марина Лісогор, Марина Анцибор і Катерина Сердюк у жіночому змаганні і Руслан Перехода й Олексій Красовський у чоловічому.

У фігурному катанні з короткою програмою виступить українська пара Юлія Лаврентьєва – Юрій Рудик. Медалей у цій дисципліні завтра ще не буде.

Загалом завтра розігруватимуть вісім комплектів медалей, що зробить цей день одним із найнапруженіших на іграх.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області жінка ...

КОМЕНТАРІ