Тернопілля: психологи ДСНС в області провели тренінг з майбутніми рятувальниками

Тернопілля: психологи ДСНС в області провели тренінг з майбутніми рятувальниками

12.02.14 08:45 0 713
З січня місяця на базі навчального пункту навчально-методичного центру цивільного захисту безпеки життєдіяльності Тернопільської області проходять первинну професійну підготовку з професії "пожежний-рятувальник" 22 слухачі. Важливе місце в програмі професійно-технічного навчання займає гуманітарна і психологічна підготовки.

Психологами Управління був проведений корекційно-розвиваючий тренінг на тему "Культура професійного спілкування". В ігровій формі майбутні рятувальники навчались професійно важливим якостям, які впливають на діяльність працівників служби надзвичайних ситуацій та на її успішність. Крім того, слухачі навчались діагностувати власні особливості прояву пам’яті, спостережливості, уваги.

Отримані знання допоможуть в майбутньому уникнути даним працівникам конфліктів у спілкування, дадуть можливість скоріше знайти компромісне рішення у складних питаннях.

В ході заходу учасники активно задавали запитання, на які отримали вичерпні відповіді психологів. На завершення тренінгу кожен з присутніх визначив для себе цілі і сформулював конкретні професійні завдання для їх досягнення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ