Працівники УДСО Тернопільської області прийняли участь в шаховому турнірі

Працівники УДСО Тернопільської області прийняли участь в шаховому турнірі

12.02.14 08:10 0 741
Шахи - настільна логічна гра, що поєднує в собі елементи науки та спорту. Історія шахів нараховує не менше півтора тисячі років, проте й цікавість до «білих» і «чорних» володарів 64-клітинної дошки не спадає.

Турнір з шахів організували в управлінні Державної служби охорони при УМВСУ в області. Участь у змаганнях взяли 14 правоохоронців. Мета заходу - пропаганда здорового способу життя, сприяння інтелектуальному розвитку, підвищення трудової та творчої активності працівників служби охорони Тернопільщини.

Турнір пройшов у дружній, теплій атмосфері, але це не зменшило напруження боротьби. Беззаперечним переможцем став міліціонер взводу охорони об'єктів батальйону міліції охорони УДСО, прапорщик міліції Юрій Шевчук, який не зазнав жодної поразки, друге та третє місце розділили молодший інспектор та міліціонер спеціальної роти груп затримання Віктор Мельниченко і Володимир Кравчук.

Переможці та переможені щиро потисли один одному руки і домовились зустрітись на наступному турнірі та ще й новачків привести. Так закінчився черговий турнір з шахів в управлінні Державної служби охорони при УМВСУ Тернопільської області.

УДСО при УМВСУ

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фристайл. Росіянка та ...
Наступна новина: В Луцьку у 2013 році ...

КОМЕНТАРІ