Як відрізнити автентичну сорочку поло Ralph Lauren від підробки

Як відрізнити автентичну сорочку поло Ralph Lauren від підробки

12.02.14 00:26 0 1999
З брендом Ralph Lauren мене пов'язують 20 років знайомства . На цьому ресурсі є вже мої пости про покупки та історії бренду. Захотілося поділитися своїми знаннями про те як купити справжній Ralph Lauren і не нарватися на підробку.

Бренд Ralph Lauren дуже незвичайний при виробництві продукції і від нього завжди віє старовиною і вінтажні . Речі від Ralph Lauren завжди виділяються серед інших брендів , своєю незвичністю і нестандартним підходом до виробів , будь то бейсболка або сорочка поло . Для мене бренди Nike , Lacoste і Ralph Lauren це як три стовпи навколо яких крутиться мода . І все ж Ralph Lauren для мене "чемпіон " щодо решти призерів.

При розпізнаванні підробок у бренда Ralph Lauren (далі RL) є декілька секретів , які кардинально відрізняють його продукцію від підробки. Всі ці секрети і секретики я постараюся розкрити і дохідливо пояснити як же відрізнити автентичний RL від фейкового rl .
основний лейбл

У лінійки PRL , як наймасовішої , є одне непорушне правило - всі лейбли , будь вони пришиті на взуття або на зимову шапочку , абсолютно ідентичні відносно один одного. На фото нижче одна і та ж етикетка на сорочках поло , черевиках , шортах , штанах :

Це одна з єдиних фірм яка строго слідує цьому правилу . На одному із зарубіжних форумів я листувався з людиною який був на екскурсії по фабриці виробляє продукцію для RL. Так от екскурсантам показували той верстат який штампує етикетки в тому числі і для лінійки Polo Ralph Lauren , цей верстат коштує супер дорого і Фейкові конторам і конторка придбати такий абсолютно не по силам ! А виробляє етикетки цей верстат з такою ж точністю як і верстат який виробляє банкноти або інші вироби на фабриці Держзнаку ! Я думаю є над чим подумати !

Так само RL - єдина фірма , речі якої , будь вони продані в Австралії , Європі , Америці , Африці , Азії , Океанії , мають однакові лейбли пришиті на виріб. А логотип , " гравець в поло" , не змінюється з 1967 року , тобто з самого заснування .

сорочка поло

У цьому абзаці ми з вами розглянемо основні і кардинальні відмінності оригінальної сорочки поло від фейкового товару. Не будемо розглядати всілякі тематичні поло з різноманітними прапорами , гербами , нашивками , так як підробляються вони не часто через використання великої кількості складових ( багато вишивки , всілякі нашивки , різноманітні гудзики і металеві клепки ) . Зосередимося на класичній сорочці поло і тієї ж сорочці поло тільки з великим логотипом гравця поло , підробки яких зустрічаються на кожному кроці ( образно висловлюючись ) .

Отже на чому ж грунтується визначення автентичності сорочки поло від RL ?

Ціна

Перше на що варто звернути увагу , це звичайно ж ціна виробу . При MSRP $ 85-100 на офіційному сайті RL сорочку поло , в період знижок , можна на тому ж офіційному сайті купити від $ 40 . При покупці довіряйте тільки офіційним представникам магазину RL або перевіреним продавцям , якщо покупка здійснюється на торгових майданчиках (наприклад eBay ). Купить жіночу рубашку поло ви можете на сайті BAONshop.ru

Ніколи не купуйте вироби RL на азіатських торгових майданчиках і сайтах - можливість придбати фейковий товар максимальна і радість від покупки може бути зіпсована. Намагайтеся обійти стороною ті сайти і продавців які пропонують вироби RL за дешевою ціною.
Логотип

Логотип " гравець в поло" повинен бути вишитий чітко і дійсно схожий на вершника на коні , а не на Франкенштейна . Як видно на фото зліва вершник виконаний чітко з явно видимої головою в шоломі. Кінь так само легко помітна . Чого не можна сказати про зображення на фото справа .

Наступна деталь в порівнянні - це розташування гравця в поло на сорочці. На автентичної сорочці з маленьким логотипом його розташування повинне бути наступним:

Тобто ключка вишитого логотипу при проведенні прямої лінії в сторону планки з гудзиками повинна розташовуватися на рівні нижньої відтермінування планки ( може трошки варіюватися в межах другої відстрочки планки трохи вище) . Ні в якому разі логотип не повинен розташовуватися як на фото праворуч - це груба підробка.

З великим логотипом ситуація наступна , він повинен розташовуватися як на фото зліва (закінчення ключки при проведенні прямої лінії в сторону планки з гудзиками має розташовуватися на рівні між останньою гудзиком і закінченням планки) . На фото ж праворуч відвертий фейк .

планка сорочки

Ще одне правило - на справжньої сорочці поло від RL буде 2 гудзики на планці ( 3 гудзики тільки у деяких моделей Rugby ) це прекрасно видно на фото нижче.

Наступний важливий нюанс це те, як розумно зроблена планка з гудзиками . Тут теж є своя хитрість. Подивіться на фото нижче , у оригінального поло обов'язково має бути це відмінність.

гудзики

Гудзики повинні мати чотири отвори і виготовлені з якісного пластику має перламутровий відтінок , не обов'язково білий.

Бірки і теги

Наступний об'єкт нашого дослідження - це теги які відповідають за інструкцію з догляду за виробом і знаходяться на бирках в нижній частині сорочки поло ушитих в бічний шов . Насправді їх має бути дві. Одна широка з інформацією з прання та догляду за виробом , а друга , SUPPLIER , тонка з інформацією ( кодом) про фабрику на якій виготовлено цей виріб.

Ні на одному Фейкові виробі не бачив " стрічки" SUPPLIER , а от на будь-якому виробі від оригінального RL ця дрібниця обов'язкове.
Нижня частина

Слід звернути увагу на низ вироби , а конкретно на більш довгий тил і більш короткий фронт. Різниця повинна бути близько двох дюймів (трохи більше п'яти сантиметрів). Краї розрізів можуть бути обшиті тасьмою , але не завжди. На більшості фейкових виробів низ рівний і розрізи відсутні.

Практика довшого низу пішла від активних видів спорту що б при різних рухах не оголювалися спина і уникати можливих застуда спини (теніс , поло , рафтинг та ін).

Номер на рукаві

Наступна відмінність з розряду знання тонкощів гри поло . Подивіться уважно на зображення нижче.

На фото одна сорочка поло з номером 9 на рукаві , інша з номером 4. Здавалося б яка різниця? Яку цифру хочуть таку й пришивають на виріб ! Однак не все так просто , вірніше все непросто , а якщо точніше цифри на рукаві мають свою підоснову.

Справа в тому , що при грі в поло на поле беруть участь по 4 гравця від кожної команди , дуже рідко 5 . У гравців номера наносяться на сорочки від 1 до 4. Номер один , це самий слабкий гравець ( практично не зустрічається на сорочках RL) , номер два - кращий , всебічний гравець і номер три - лідер команди ( найбільш часто зустрічається цифра на поло від RL) . Номер чотири - захисник ( на фото).

А звідки ж номер 9 ? Та все дуже просто - його не може бути на автентичних сорочках поло і може бути скільки завгодно на фейках . Номер п'ять практично неможливо знайти в продажу , але все ж можна і він теж буде оригінальним. Значить на оригінальних сорочках від RL можуть бути цифри від 1 до 5 .

Ще один секрет полягає в тому що колір номера на рукаві і логотипу вершника на грудях повинні збігатися , інакше поло буде фейком .
USPA

Уважно прочитайте цей абзац , в ньому міститься дуже важлива інформація

У народі побутує думка про те , що поло ( з логотипом нижче на фото) є або фейком (і брати його не варто) або який то окремої лінійкою PRL .

Насправді ж це не зовсім так , вірніше зовсім не так. Все дуже просто - ця фірма під назвою US POLO ASSN . і ніякого відношення до Ralph Lauren вона не має. Ці бренди паралельні і у кожної свій відмінний один від одного бізнес як по ціновій політиці , так і в модельних перевагах.

U.S. Polo ASSN . є офіційною фірмою асоціації гравців у поло і у неї трошки інші завдання ніж у бренда Ralph Lauren. Для закріплення усього вищесказаного привожу невеликий колаж виробів і лейблів фірми US Polo ASSN . і схожого логотипу від Ralph Lauren.

Зверніть увагу на схожість в деталях , а саме на номер ( на рукаві ) . Хоча стиль виконання трохи різний .

А так же привожу вашій увазі колаж всіляких фото тегів з моделей US POLO ASSN . будьте уважні при здійсненні покупки , не переплутайте ці два бренда.

висновок

У даній статті я навів основні ознаки за якими можна відрізнити оригінальну сорочку поло від RL від підробки. Друзі закликаю Вас - уважніше ставитися до дрібниць і успіх гарантовано . Керуючись цими ознаками відмінності можна досліджувати будь-який товар від Ralph Lauren , будь то взуття, одяг або аксесуари.

Вдалих Вам онлайн покупок друзі і 100% попадання в розмір !
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Львівщина: обережно, ...
Наступна новина: 18 кращих кросівок 2013 ...

КОМЕНТАРІ