Міліція Буковини розшукує двох розбійників, які напали на мешканця Хотинського району

Міліція Буковини розшукує двох розбійників, які напали на мешканця Хотинського району

13.02.14 16:17 0 810
Двоє чоловіків – 23-х і 25-ти років – катували пенсіонера у власному будинку, поки він не віддав їм гроші.

11 лютого близько півдня до чергової частини УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення від мешканки Хотинського району про те, що невідомі особи побили її родича. На повідомлення одразу ж було відреаговано. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Хотинського райвідділу.

Правоохоронці встановили, що двоє невідомих зайшли до будинку через незачинені вхідні двері. 79-річний пенсіонер в той час був вдома. Аби дізнатися, де гроші, зловмисники вдалися до рукоприкладства. Дідусю нанесли численні удари руками по різних частинах тіла та голови, зв’язали руки та ноги скотчем. Пенсіонер розповів зловмисникам, де гроші. Молодики забрали понад 20 тисяч гривень та зникли з місця події.

Дідусь з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні рвані рани голови, крововилив в ділянці очей, забій грудної клітки – госпіталізований до Хотинської центральної районної лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Нині вживаються усі заходи по затриманню підозрюваних осіб. Міліціонери звертаються до всіх, хто став свідком події: якщо вам відома будь-яка інформація про підозрюваних, телефонуйте за номером (03731) 2-12-12 або на спецлінію 102.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Казахи протестують проти ...

КОМЕНТАРІ