Волинь: державна інспекція сільського господарства в області повинна бути вектором розвитку агропромислової галузі і хорошим помічником для наших аграріїв

Волинь: державна інспекція сільського господарства в області повинна бути вектором розвитку агропромислової галузі і хорошим помічником для наших аграріїв

13.02.14 14:29 0 761
Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк взяв участь у роботі Державної інспекції сільського господарства у Волинській області, на якій прозвітували про досягнення 2013 року та окреслили завдання на рік поточний.

Як зазначив начальник відомства Сергій Горбач, головним завданням інспекції є забезпечення реалізації державної політики у сфері здійснення державного нагляду (контролю) в АПК.

За його словами, торік було проведено майже півтори тисячі планових та позапланових заходів державного нагляду, більшість з них - стосувалися порушень в сфері земельних відносин. За їх результатами, складено майже тисячу приписів та півтисячі інших розпорядчих документів про усунення порушень. Також проведено 1246 перевірок вимог земельного законодавства, у ході яких виявлено майже 800 порушень.

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, не зважаючи на чималу кількість запитань до ефективності роботи інспекції, її діяльність у минулому році оцінив задовільно.

«До обов’язків сільськогосподарської інспекції належить великий спектр завдань: контроль за землею та якістю с/г продукції, технічний нагляд за усіма транспортними засобами, крім автомобілів, та чимало інших важливих функцій. Інспекція повинна бути вектором розвитку агропромислової галузі і хорошим помічником наших аграріїв, - наголосив заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі обласний ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ