«Укрзалізниця» тимчасово зняла з маршрутів поїзди Хюндай

«Укрзалізниця» тимчасово зняла з маршрутів поїзди Хюндай

13.02.14 13:17 0 834
«Укрзалізниця» тимчасово зняла із експлуатації поїзди виробництва Hyundai Rotem.

Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Їхнє використання припинено із середи, 12 лютого, на час технічного огляду. При цьому в «Укрзалізниці» не уточнили, як довго він триватиме.

«З 12 лютого 2014 року тимчасово на маршрутах курсування поїздів Інтерсіті+ для перевезень пасажирів використовуватимуться поїзди, сформовані з пасажирських вагонів із локомотивною тягою», – йдеться у повідомленні.

В «Укрзалізниці» зазначили, що технічний огляд поїздів виробництва Hyundai Rotem буде проходити за участю корейських фахівців.

Пасажирам, які придбали квитки на поїзди Інтерсіті+ та здійснять поїздку залізничним транспортом, буде повернена різниця вартості проїзду, пообіцяли в «Укрзалізниці».

У разі відмови від поїздки кошти будуть повернені у повному обсязі.

Для цього пасажирам потрібно звернутися у залізничні каси вокзалів. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олімпійські ігри: першою ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ