На Вінниччині піротехніки знайшли рештки радянських солдат

На Вінниччині піротехніки знайшли рештки радянських солдат

13.02.14 11:38 0 712
На Вінниччині під час обстеження місця, де були виявленні вибухонебезпечні предмети, піротехніки знайшли три черепи та кістки радянських воїнів.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Вінницькій області.

Як йдеться у повідомленні, за містом Ладижин, на відстані 300 метрів від перехрестя дороги Ладижин-Гайсин у напрямку дачного товариства «Швейцарія», в лісополосі біля дороги під час проведення земляних робіт працівники Гайсинського лінійного відділення магістральних газопроводів знайшли предмети, схожі на гранати. Рятувальники встановили, що це дві гранати РГД-33 часів Другої світової війни. Місце виявлення боєприпасів було огороджене та взято працівниками міліції під охорону.

Під час обстеження цього місця піротехніки виявили ще чотири гранати РГД-33 та набої. На глибині близько одного метра було також знайдено людські скелети: 3 черепа та кістки. Крім того, у рештках було знайдено іменну капсулу радянського солдата та рештки чобіт. Найвірогідніше, що усі рештки належать радянським воїнам. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Штраф 340 грн за ...
Наступна новина: Тернополяни на Олімпіаді: ...

КОМЕНТАРІ