У Львівській області розпочато обласний конкурс-огляд з історії олімпійського руху

У Львівській області розпочато обласний конкурс-огляд з історії олімпійського руху

13.02.14 16:33 0 677
Відповідно до спільного наказу Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України від 05.02.2014 №01-01/31/09 оголошено конкурс-огляд з історії олімпійського руху.

Конкурс проводиться з метою поширення ідей олімпізму в Україні, розвитку музеїв, кабінетів, експозицій історії та сучасності олімпійського та спортивного руху у загальноосвітніх середніх та спеціалізованих навчальних закладах: школах, ліцеях, гімназіях, училищах.

Основними завдання Конкурсу є збереження спадщини олімпійського та спортивного руху України; розвиток пошуково-дослідної, експозиційно-виставкової, екскурсійно-просвітницької діяльності серед школярів та учнівської молоді; відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу.

Конкурс-огляд проводиться у трьох номінаціях: музеї олімпійського та спортивного руху; кабінети олімпійської освіти; олімпійські експозиції (стенди, куточки тощо). Учасником Конкурсу може стати загальноосвітній середній та/або спеціалізований навчальний заклад (школа, ліцей, гімназія, училище) будь-якої форми власності один раз на два роки.

Організаторами обласного етапу конкурсу, який триватиме до 25 травня 2014 року, виступають Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації, Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Львівське обласне відділення Національного олімпійського комітету України.

Щодо деталей подачі заявок закладами освіти на участь у конкурсі, а також запитань щодо його проведення просимо звертатися до провідного спеціаліста Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Босого Андрія Миколайовича (тел. 032-2760589, 097-1434827).

Заповнені заявки на участь у конкурсі подаються до регіонального відділення НОК у Львівській області (79044, м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 55а, vnoc.lviv@ukr.net).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ