Чернігів: Презентація виставки до 25-річчя виведення радянських військ з Афганістану

Чернігів: Презентація виставки до 25-річчя виведення радянських військ з Афганістану

13.02.14 12:23 0 691
В Україні 2014 рік проголошено Роком учасників бойових дій на території інших держав, а також відзначається 25 років з дня виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

З цієї нагоди в Чернігові проходять заходи з вшанування і увічнення пам’яті про загиблих і померлих учасників бойових дій.

11 лютого в Чернігівському військово-історичному музеї відбулась виставка «За мирне небо і чисті зорі», присвячена 25-річчю виведення радянських військ з Афганістану, в якій взяв участь заступник міського голови – керуючий справами виконкому, голова Чернігівського обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Станіслав Віхров.

Студенти ЧНПУ ім. Т. Г. Шевченка, військового ліцею з підсиленою фізичною підготовкою, члени родин воїнів-афганців переглянули представлені експонати, серед яких документи, фотографії, зброя, нагороди, військове спорядження, особисті речі, якими користувалися афганці.

Учасники заходу запалили свічки та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про всіх загиблих воїнів у ті роки.

Крім того, всі бажаючі в кіно-лекційній залі ознайомились з презентацією історико-документальної повісті про Афганістан «В пасти панджшера» (автор Ю.А. Русанов).

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Тернополяни на Олімпіаді: ...

КОМЕНТАРІ