В Чернігівській області ліквідовано умовну пожежу одного з холодильних боксів ТОВ "Холодторг груп"

В Чернігівській області ліквідовано умовну пожежу одного з холодильних боксів ТОВ "Холодторг груп"

13.02.14 08:08 0 781
З метою практичного відпрацювання спільних дій підрозділів обласного Управління ДСНС та обслуговуючого персоналу промислових об'єктів щодо ліквідації можливих пожеж і надзвичайних подій, 12 лютого на території Чернігівського підприємства "Холодторг груп", що по вул. Старобілоуській, проводились тактико-спеціальні навчання.

За легендою, о 11:08 в одному з холодильних боксів готової продукції виникла пожежа і вогонь швидко поширювався. Черговий персонал, за номером "101" оперативно викликав пожежно-рятувальні підрозділи міста, сповістив дирекцію об’єкту та до прибуття рятувальників приймав заходи по відключенню електропостачання та гасінню пожежі вогнегасниками.

Через 3 хвилини до місця умовної події прибуло 3 відділень пожежно-рятувальних підрозділів Чернігова. Вогнеборці оперативно встановили пожежні автомобілі на вододжерела, провели бойове розгортання та розвідку осередку пожежі. У захисних протигазах рятувальники здійснили евакуацію людей та обслуговуючого персоналу з будівлі та ліквідували умовну пожежу.

Керівництво навчань зазначило, що підрозділи обласного Управління ДСНС у взаємодії із обслуговуючим персоналом підприємства поставлені завдання з ліквідації умовної пожежі відпрацювали в повному обсязі.

У ДСНС України у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська обласна рада ...
Наступна новина: У Волинській області двом ...

КОМЕНТАРІ