Двох "гаражних" крадіїв затримали рівненські оперативники

Двох "гаражних" крадіїв затримали рівненські оперативники

13.02.14 14:35 0 745
Оперуповноважені відділу карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції Михайло Гаврилюк та Владислав Гай на місці злочину затримали зловмисників, котрі обкрадали гаражні приміщення рівнян.

Охочими до чужого майна виявилися жителі обласного центру 20-річний Владислав та 22-річний Ярослав. Молодики здійснювали крадіжки із гаражних корпоративів, розташованих на вулиці Курчатова, що в Рівному. Молотом збивали навісні замки на дверях гаражних приміщень і виносили звідти запчастини до автомобілів, електротехніку та інші цінні речі.

Оперативна кмітливість міліціонерів, відпрацювання та засідки дали свій результат—спіймали «дует», саме в той момент, коли вони вантажили викрадені автомобільні колеса на санчата.

У якості речових доказів з підсобного приміщення одного із зловмисників правоохоронці вилучили бензопилу, пилосмок, магнітофон, дві кутових шліфувальних машини (болгарки) та інше. Загалом сума матеріального збитку завданого рівнянам становить близько 20 000 гривень.

Друзі-крадії зізнаються у вчиненні злочину. Розповідають про, те що ніде не працюють, отож аби підзаробити вирішили займатись злочинним ремеслом. Викрадені речі хотіли продати, проте не встигли.

— Відносно чоловіків відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. — Наразі встановлено два факти крадіжок вчинених цими особами. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Підозрюваним наразі оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком на два місяці. Триває досудове розслідування.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ