Менше доби знадобилося тернопільським міліціонерам, аби розшукати кривдника 76-річної бабусі

Менше доби знадобилося тернопільським міліціонерам, аби розшукати кривдника 76-річної бабусі

13.02.14 13:05 0 768
За підозрою у вчиненні розбійного нападу на 76-річну жительку Збаражчини міліціонери затримали 30-річного мешканця сусіднього Кременецького району. Проте, як встановили правоохоронці, молодик не лише заволодів майном пенсіонерки, а й поглумився над майже втричі старшою за себе жінкою.

Повідомлення про розбійний напад на літню жінку надійшло до працівників Збаразького райвідділу міліції від сина потерпілої. За словами чоловіка, йому на мобільний зателефонувала мати і повідомила, що на неї напали. Для з’ясування обставин злочину на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів начальник Збаразького райвідділу міліції Ігор Саган, правоохоронцям важко було спілкуватися з потерпілою, оскільки жінка має проблеми зі слухом. Тому, аби відтворити усю картину подій, знадобилося немало часу.

Як з’ясували міліціонери, близько дев’ятої години вечора до оселі старенької, вибивши вхідні двері, увірвався незнайомець. Зловмисник почав погрожувати жінці, схопив її за горло та став вимагати гроші. Старенька злякалась та віддала все усі заощадження – 1700 гривень. Та, як виявилося, цього нахабі виявилося замало. Він зґвалтував жертву.

На пошуки нічного нападника був орієнтований весь особовий склад райвідділу. І результат не забарився – менше ніж за добу кривдника бабусі затримали. Ним виявився 30-річний житель Кременецького району. Свою причетність до розбійного нападу молодик не заперечував, а от те, що ґвалтував пенсіонерку, довго не хотів визнавати. Та факт фізичного насилля підтвердила експертиза.

Проти підозрюваного відкрито кримінальне провадження одразу за двома статями Кримінального кодексу України –187(ч.3) – розбій, поєднаний з проникненням у житло, та 152 – зґвалтування. Зловмисник перебуває під вартою.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прямой эфир для «трубки» ...
Наступна новина: Епідемічна ситуація в ...

КОМЕНТАРІ