Відбувся II з'їзд спілки споживчих товариств Тернопільської області

Відбувся II з'їзд спілки споживчих товариств Тернопільської області

13.02.14 13:45 0 714
Програму розвитку споживчої кооперації області на 2014-2018 роки затвердили на другому з'їзді спілки споживчих товариств Тернопільської області. Участь в зібранні взяв заступник голови облдержадміністрації Василь Гецько.

Про роботу Ради і правління споживспілки доповів голова правління Михайло Лазар. За його словами, спілка області працювала і продовжує працювати над питаннями реформування та розвитку.

Зріс у 2 рази роздрібний оборот у торгівлі, у 2 рази зросли послуги ринків і на 40% заготівельний оборот. Отримано 32 мільйони гривень прибутків, у тому числі 21 мільйон від господарської діяльності.

У розвиток матеріально-технічної бази вкладено 55 мільйонів гривень, реконструйовано та переобладнано 91 підприємство торгівлі, 7 закладів ресторанного господарста та 3 ринки.

Працюють в споживспілці і над соціальним захистом працівників, створено належні умови праці. Як каже Михайло Лазар, у торгівельній галузі основна увага була сконцентрована на якісному оновленні мережі. Позитивні зрушення відбуваються і в діяльності ринків, а одним із найважливіших завдань - осучаснення, реконструкція та переобладнання їхньої матеріально-технічної бази.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2013-му році загальний ...
Наступна новина: Соціальна ініціатива "Рідне ...

КОМЕНТАРІ