На Тернопіллі постійна комісія з питань законності та правової політики, здійснення  демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави вирішила делегувати голову комісії Леоніда Бицюру на громадські слухання з

На Тернопіллі постійна комісія з питань законності та правової політики, здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави вирішила делегувати голову комісії Леоніда Бицюру на громадські слухання з

13.02.14 08:10 0 703
У Тернопільській обласній раді триває бюджетний процес. Відбулося спільне засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи обласної ради і постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань законності та правової політики, здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави, яке провів її голова Леонід Бицюра.

У роботі комісій взяли участь керівники профільних структурних підрозділів ОДА та державних структур. Заслухавши інформацію директора департаменту фінансів ТОДА Степана Скибиляка, депутати вирішили делегувати Леоніща Бицюру на громадські слухання з обговорення проекту обласного бюджету на 2014 рік.

Окрім того постійна комісія з питань законності та правової політики, здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави обговоила проект обласної програми підтримки органів і установ Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області на 2014-2017роки. З данного питання інформував начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Тернопільській області Павло Лосик. Депутати вирішили рекомендувати винести вказаний проект на розгляд Тернопільської обласної ради.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ