Вихованці Чернівецького інтернату подякували шефам з ВДСО області за постійну підтримку та допомогу )

Вихованці Чернівецького інтернату подякували шефам з ВДСО області за постійну підтримку та допомогу )

14.02.14 16:23 0 934
До редакції громадсько-правового тижневика "Іменем Закону" звернулися представники Чернівецької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату № 2, в якій навчаються дітки зі зниженим слухом і затримкою розвитку. Педагоги інтернату розповіли читачам видання про шляхетні вчинки чернівецьких міліціонерів охорони і подякувати шефам за підтримку.

У Чернівецькій школі-інтернаті № 2 нині навчаються 142 учні. Повсякденне життя в закладі організоване таким чином, щоб дати школярам з особливими потребами якомога більше можливостей для розвитку: окрім уроків з ними проводиться ґрунтовна й продумана позакласна робота. На щастя, у нас є надійні помічники: вже багато років поспіль значну підтримку у проведенні різноманітних свят, вікторин, конкурсів, змагань традиційно надають наші шефи із ВДСО при Управлінні МВС області. Їхня професія надзвичайно відповідальна і суспільно необхідна. А те, що вони піклуються про маленьких знедолених громадян, свідчить про їхні високі моральні якості.

Вихованці закладу – щирі і безпосередні, з відкритими для добра душами. Вони радо зустрічають гостей, а особливо - своїх друзів у погонах. Міліціонери завжди привозять гостинці, та головне – вони дарують хлопчикам і дівчаткам, обділеним долею, увагу й турботу. Правоохоронці – завжди почесні гості на шкільних святах, зокрема Дні знань, вони неодмінно завітають на Миколая Чудотворця, на останній дзвоник. Щоб підтримати малечу, приїздять і на інші заходи: приміром, нещодавно прибули на «Козацькі забави». І щоразу спілкування за шефами стає для діток незабутньою подією, зміцнює їхню віру в добро, дарує справжню радість.

Учні, їхні батьки, працівники школи висловлюють велику подяку шефам – відділу Державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області за підтримку та неодноразову безкорисливу допомогу. Ми горді й щасливі, що в нас такі чудові друзі, які вміють творити добро і робити життя кращим. Нехай Господь допомагає їм у здійсненні мрій та поставленої мети! А всі ми від щирого серця зичимо їм міцного здоров’я і щастя, злагоди й добробуту, невичерпної енергії й наснаги, здобутків у нелегкій повсякденній службі!

Наталія Ткачук, Чернівецька область

(матеріал Громадсько-правового тижневика

«Іменем Закону» від 06.02.14 №6)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ