В Чернівецькій області рятувальники привітали учасників бойових дій на території інших держав

В Чернівецькій області рятувальники привітали учасників бойових дій на території інших держав

14.02.14 13:51 0 732
Рятувальники привітали та вручили нагороди співробітникам апарату Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які були учасниками бойових дій на території інших держав. Урочистості відбулися з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Свою повагу засвідчив присутнім Голова ДСНС України Михайло Болотських. « ми вшановуємо ветеранів, пенсіонерів та працівників нашої служби, які виконували свій інтернаціональний обов’язок щодо забезпечення захисту життя, здоров’я та особистої безпеки громадян, інтересів держави і суспільства. Засвідчуємо свою повагу людям, які знають, що таке екстремальні ситуації і як воно бути на війні і залишатися порядною людиною. Тому, перш за все, зичу вам здоров’я і довголіття. Разом ми й надалі робитимемо нашу спільну – непросту і важливу справу – рятувати людей», – сказав Михайло Болотських.

Потім учасників бойових дій привітав Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України Віктор Доманський, після чого відбулося урочисте вручення відзнаки Асоціації – медаль «Долг выполнен с честью».

Загалом цього дня в усіх регіональних підрозділах ДСНС України було заохочено 180 учасників бойових дій.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ