Олександр Башкаленко: Соціальний діалог з профспілками та організаціями роботодавців - один з головних чинників соціальної стабільності нашого регіону

Олександр Башкаленко: Соціальний діалог з профспілками та організаціями роботодавців - один з головних чинників соціальної стабільності нашого регіону

14.02.14 13:20 0 662
За участі голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка, представників профспілок та організацій роботодавців краю відбулося засідання регіональної тристоронньої соціально-економічної ради. Його учасники обговорювали підсумки роботи у минулому році та плани на 2014-й.

“Соціальний діалог з профспілками та організаціями роботодавців - один з головних чинників соціальної стабільності нашого регіону. За увесь час роботи ради було напрацьовано чимало спільних рішень та ініціатив для розвитку Волині”, - зазначив голова облдержадміністрації.

“Упродовж 2013 року зусилля всіх гілок влади в області були спрямовані на виконання зобов’язань, задекларованих в Територіальній тристоронній угоді. Зусилля соціальних партнерів перш за все були сконсолідовані для вирішення найгостріших соціально-економічних завдань”, - наголосив Олександр Башкаленко.

Голова облдержадміністрації висловив слова вдячності співголовам тристоронньої ради: голові Федерації профспілок області Івану Карпомизу та голові обласного об'єднання організацій роботодавців Володимиру Цибульському за конструктивний діалог, ініціативи і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Потому, було передано головування від облдержадміністрації Федерації профспілок області. Відкритим голосуванням головою Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради на 2014 рік обрали Івана Карпомиза. Він подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль для плідної роботи на користь волинської громади.

Окрім того, голова облдержадміністрації Олександр Башкаленко вручив низку почесних відзнак.

Довідково:

Почесною грамотою Волинської облдержадміністрації нагороджено виконавчого директора обласного об'єднання організацій роботодавців Анастасія Сохацького та голову обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Ростислава Чернюка.

Подяку Волинської облдержадміністрації вручили голові правління роботодавців Рожищенського району, директору ТзОВ «Хадеа Стіл Компанія» Володимиру Безверхому; голові організації роботодавців ЖКГ, директору Луцького ЖКП № 7 Миколі Гарбарчуку та голові обласної організації профспілки працівників автомобільного і сільського машинобудування Раїсі Грушці.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ