У Волинській області під гаслом

У Волинській області під гаслом

14.02.14 16:18 0 748
Дитинство – це безтурботність. Та досить часто цікавість та необізнаність дитини призводить до непоправних наслідків. Життя вимагає від дітей вміння орієнтуватись і знаходити вихід із різних ситуацій. Тож з метою попередження дитячого травматизму та загибелі дітей під час виникнення надзвичайних ситуацій співробітники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області разом із працівниками управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації проводять різноманітні акції, конкурси тощо.

Так, 12 лютого працівники ДСНС завітали до дошкільного закладу «Жайворонок» міста Луцька. З його вихованцями у рамках акції «Безпека в житті – життя у безпеці» проведено тематичні заняття щодо безпечного поводження у побуті, довкіллі, правил поведінки та порядку дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у зимовий період.

Під час заходу малята вивчили номери екстрених служб та правила безпеки життєдіяльності.

Кожна дитина отримала окреме завдання – розмалювати сюжети з порятунку людей у надзвичайних ситуаціях, що трапляються взимку.

Діти з радістю брали участь у конкурсах та показали гарні знання правил безпеки.

Усе дійство було спрямоване на свідоме сприйняття інформації та вміння дошкільнят зорієнтуватись і швидко знайти вихід з непередбачених ситуацій.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Норвегії вперше ...
Наступна новина: В Українському домі ...

КОМЕНТАРІ