Дошку ганьби Партії регіонів у Володимирі-Волинському екстрено конфіскувала міліція

Дошку ганьби Партії регіонів у Володимирі-Волинському екстрено конфіскувала міліція

14.02.14 14:07 0 754
Близько чотирьох годин простояла дошка ганьби з фотографіями місцевих депутатів від Партії регіонів у центрі Володимира-Волинського, після чого вона була конфіскована міліцією.

Дошка, яку встановили 13 лютого, викликала неабиякий резонанс у жителів міста. Перехожі активно передавали один одному інформацію про висвітлених на ній "героїв". На жаль, така пильна увага громади до своєї персони не сподобалася одному з депутатів. Як згодом вдалося з'ясувати у правоохоронців, ним виявився Максим Клим'юк, депутат Володимир-Волинської міської ради від Партії регіонів.

За його заявою у центр міста приїхала слідчо-оперативна група, яка не знала, як діяти в цій ситуації і на якій підставі якнайшвидше прибрати з центру міста дошку ганьби. Впродовж майже двох годин міліціонери вирішували, що робити. У Сергія Коби, якому належить дошка і який є помічником народного депутата України від ВО "Свобода" Євгена Мельника, намагалися взяти пояснення і примусити забрати стенд. Після відмови свободівця, міліціонери склали протокол про вилучення і швидко покинули місце події, прихопивши стенд із собою. Перехожі громадяни засуджували дії правоохоронців і вимагали повернути світлини "регіоналів" на місце.

У голови Володимир-Волинської міської організації ВО "Свобода" Сергія Коби представники громади наполегливо просили встановлювати таку саму дошку ганьби щодня, щоб місто знало своїх "героїв" в обличчя.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ