Ужгородські "шерифи" спіймали крадія

Ужгородські "шерифи" спіймали крадія

14.02.14 16:59 0 756
Ужгородець втратив найкращого приятеля та довіру своєї родини через крадіжку, яку скоїв у стані алкогольного сп’яніння.

Нещодавно з заявою до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 52-річний мешканець міста. Заявник повідомив про те, що з коридору його квартири хтось поцупив мобільний телефон «Nokia» та плиткоріз.

Дільничні інспектори Ужгородського міськвідділу встановили, що злочин скоїв 32-річний місцевий мешканець, приятель потерпілого, якого він випадково зустрів в місті та запросив у гості. Вдома вони спілкувалися та вживали алкогольні напої. Але власник, не розрахувавши сили, випив зайвого та заснув. В цей час гість викрав телефони і плиткоріз. Обікравши приятеля, пішов додому відпочивати...

-За фактом крадіжки слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років,-зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Василь Довганич.

Правопорушник спілкується з міліціонерами. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу крадію. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ