Міліція Ужгородщини забезпечує безпеку дорожнього руху

Міліція Ужгородщини забезпечує безпеку дорожнього руху

14.02.14 14:27 0 722
Снігопади на території Закарпатської області наразі припинилися, але попереду ще половина лютого й березень, який теж буває сніжний. Тож працівники міліції переймаються безпекою дорожнього руху.

При виникненні небезпеки для учасників дорожнього руху під час погіршення погодних умов, працівники ВДАІ терміново обмежують або забороняють рух транспортних засобів.

У разі отримання інформації про закриття або обмеження дорожнього руху в сусідніх районах, на Ужгородщині негайно вживаються заходи щодо обмеження руху транспортних засобів, які рухаються у їх напрямку. На визначених місцях організовується тимчасовий відстій автотранспорту до відновлення дорожнього руху та зняття обмежень.

Проводиться роз’яснювальна робота з водіями та інженерно-технічним персоналом автогосподарств щодо суворого дотримання вимог правил дорожнього руху та пасажирських перевезень. На автостанціях та автотранспортних підприємствах проводиться інформування водіїв перед виїздами в рейси про дорожні умови на маршрутах руху, а також проводяться відповідні цільові інструктажі.

Під час нагляду за дорожнім рухом звертається увага на дотримання водіями автобусів встановлених вимог в частині забезпечення безпеки пасажирських перевезень.

Працівники ВДАІ Ужгородського району надають безпосередню практичну допомогу всім учасникам дорожнього руху в разі потреби, особливо при виникненні погіршення погодних умов на автошляхах району.

Шановні учасники дорожнього руху! Пам’ятайте, що безпека дорожнього руху–це запорука вашого життя!

Катерина Рокітянська,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: В Тернополі відбувся ...

КОМЕНТАРІ