В Закарпатській області мукачівський дільничний інспектор міліції виявив крадія мобільного телефону та грошей

В Закарпатській області мукачівський дільничний інспектор міліції виявив крадія мобільного телефону та грошей

14.02.14 12:03 0 668
Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції направлено до суду кримінальне провадження за фактами крадіжок з проникненням. Підозрюваному загрожує від трьох до шести років ув’язнення.

До дільничного інспектора міліції з заявою про крадіжку звернулись одразу двоє жителів села Визниця, що на Мукачівщині. Одна з потерпілих розповіла правоохоронцю про те, що з її жіночої сумочки викрадено близько чотириста гривень, а в іншій оселі зник мобільний телефон вартістю 1200 гривень. Обоє потерпілих додали, що того вечора вони знаходилися у господарському приміщенні, двері були не зачинені.

Дільничний інспектор, який обслуговує даний населений пункт, почав відпрацьовувати усі ймовірні варіанти. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу чоловіка, який обґрунтовано підозрювався у вчиненні обох крадіжок.

Ним виявився 46-річний житель м.Берегово, ніде не працюючий, раніше судимий за аналогічні злочини. Затриманий зізнався у скоєному та розповів, що того дня він приїхав до села привітати людей з святом Миколая. Зайшовши у ці два помешкання, побачив, що господарів нема та, скориставшись їх відсутністю, він поцупив в одній оселі гроші, а в іншій-мобільний телефон.

Дії підозрюваного слідчий кваліфікував за ч.3 ст.185 (крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Всі матеріали досудового розслідування передано до суду. Наразі чоловік чекає на вирок суду. Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вихованець "Динамо" ...
Наступна новина: Реєстром документів ...

КОМЕНТАРІ