В Закарпатській області у Мукачеві юнак відбирав у дітей мобілки

В Закарпатській області у Мукачеві юнак відбирав у дітей мобілки

14.02.14 12:43 0 719
До правоохоронців звернувся мукачівець, який повідомив, що невідомий зловмисник шахрайським шляхом виманив у його сина мобільний телефон «Nokia».

Через кілька днів з подібною заявою звернулися ще двоє мешканців Мукачева, які повідомили, що у їхніх дітей, як і у попередника, під приводом здійснити дзвінок цей хлопець відібрав мобільні телефони: в одного марки HTC, а іншого-Apple-iPhone.

Дільничний інспектор міліції з’ясував, що дані правопорушення скоїв 18-річний мукачівець, на якого вказали всі потерпілі. Хлопець зізнався у скоєному та пояснив, що йому були потрібні гроші, тому і вирішив таким способом підзаробити. Телефони, які відібрав, здав до ломбарду і отримав за них 1600 гривень.

Речові докази частково вилучені. Слідчим дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом обману), що карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами, обмеженням волі на строк до п”яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Повідомила Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ