На Хмельниччині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві жінки-інваліда

На Хмельниччині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві жінки-інваліда

14.02.14 12:43 0 704
Ним виявився співмешканець потерпілої, який досить тривалий час жив за її рахунок, а коли жінка виступила проти такого стану речей, в пориві гніву задушив її.

43-річна жінка проживала разом зі співмешканцем та його братом близько трьох років, проте стосунки носили виключно матеріальний характер. Як пояснив брат потерпілої, сестра мала непогану пенсію по інвалідності, так як ще з дитинства нічого не бачить.

Двоє дорослих чоловіків ніде не працювали, а як тільки з’являлися гроші — витрачали їх на спиртне. Врешті-решт, жінці набридло таке розпорядження її коштами, про що вона мала необачність сказати своєму 40-річному співмешканцю. Чоловіка вкрай обурило таке зауваження, зав’язалась суперечка, і він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, задушив її…

Бездиханне тіло жінки виявив брат підозрюваного, про що негайно повідомив родичам потерпілої. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. При поверховому огляді трупа видимих ознак насильницької смерті виявлено не було, але судово-медична експертиза показала, що жінка померла від удушення.

Незабаром затримали і головного підозрюваного — співмешканця потерпілої. Як повідомив начальник Деражнянського райвідділу міліції Віктор Шуляренко, дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ