Вахтанг Кіпіані і ZIK – володарі «Телетріумфу-2013»

Вахтанг Кіпіані і ZIK – володарі «Телетріумфу-2013»

14.02.14 14:22 0 730
Ведучий єдиного в Україні історичного тележурналу «Історична правда з Вахтангом Кіпіані» західноукраїнського телеканалу ZIK Вахтанг Кіпіані став лауреатом головної телевізійної премії країни – «Телетріумф-2013». Нагородження переможців відбулося 13 лютого.

Вахтанга Кіпіані визнали найкращим у номінації «Ведучий/ведуча програми будь-якого формату – регіон».

«Я радий отримати цю нагороду, адже «Історична правда з Вахтангом Кіпіані» у телевізійному форматі справді вдалася якісним, цікавим і потрібним продуктом, – прокоментував перемогу Вахтанг Кіпіані. – Але одразу наголошу, що нагорода належить не тільки мені, а й усьому творчому колективу проекту – журналістам, редактору, операторам, дизайнерам. Зрештою, усьому телеканалу ZIK, завдяки якому «Історична правда з Вахтангом Кіпіані» й отримала можливість з’явитися в українському ефірі».

Інформацію щодо майбутнього «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані», яка вперше з’явилася на телеекранах у березні 2013 року, повідомив генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов. За його словами, «Історична правда з Вахтангом Кіпіані» повернеться на ZIK після зимових канікул уже навесні. Зокрема, зараз триває робота над оновленням формату програми.

Також варто зазначити, що за підсумками минулого року, телеканал ZIK був представлений на «Телетріумфі» одразу в чотирьох номінаціях.

Окрім Вахтанга Кіпіані, авторитетне журі національної телепремії також виділило журналістку Юлію Шафранську, яка потрапила у шорт-лист номінації «Репортер-регіон», випуск викривального проекту «ПРАВОкація» – «Монополія обману» у номінації «Програма будь-якого формату – регіон». А серед претендентів на перемогу як краща «Інформаційна програма – регіон», були перші західноукраїнські новини «Огляд дня».

Нагадаймо, що у попередні роки ведучі та програми телеканалу ZIK уже неодноразово були номінантами «Телеріумфу». А у 2012 році автор та ведучий програми журналістських розслідувань «Хто тут живе?» Дмитро Добродомов став лауреатом премії у номінації «Ведучий будь-якого формату – регіон».

Нагадаймо, телевізійна «Історична правда з Вахтангом Кіпіані» – унікальний проект, який виходить в ефірі західноукраїнського телеканалу ZIK із 12 березня 2013 року. Це спільний проект телеканалу ZIK та інтернет-версії з однойменною назвою, яку заснував відомий журналіст та ведучий Вахтанг Кіпіані, що розташований на платформі «Української правди». (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ми ...

КОМЕНТАРІ