Рак грудей лікуватимуть за допомогою капсул зі спеціями

Рак грудей лікуватимуть за допомогою капсул зі спеціями

14.02.14 15:31 0 669
Незвичний імплантат, що містить спеції карі та куркумін, допомагає впоратися з раком грудей. Зокрема, куркумін призводить до всихання пухлин приблизно на третину і гальмує відтворення шкідливих клітин.

Про це пише The Daily Mail.

З’їсти величезну кількість спецій людина не спроможна, крім того, вони розкладаються і шлунку. Тому вчені університету Луїсвіль вирішили доставити спеції прямо до пухлини. Вони вмістили спеції у маленькі капсули, що розчиняються. Кожна лише по 2 мм у довжину. У капсулі 200 міліграмів порошку.

Фахівці імплантували мишам по дві капсули або годували тварин спеціями. Протягом наступних чотирьох місяців науковці стежили за ростом пухлин. З’ясувалося, що вживання в їжу спецій не дало результату. Натомість капсули-імплантати не дозволяли раковим клітинам швидко ділитися, що зменшувало пухлини.

Куркумін відомий своїм антиоксидантним і протизапальним ефектом. Можливо, він також блокує ефект гормонів, які стимулюють ріст пухлин грудей. Зараз незалежні експерти намагаються з’ясувати, чи підвищить ефективність терапії пряме введення куркуміну в пухлину.

Водночас проводиться випробування куркуміну на пацієнтах з раком товстої кишки. За деякими даними, куркумін посилює ефект хіміотерапії. Також куркумін запобігає розвитку хвороб Альцгеймера.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оперативники вилучили у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ