В Івано-Франківській області працівників міліції запевняв про нібито "нове життя", а сам знову пішов грабувати

В Івано-Франківській області працівників міліції запевняв про нібито "нове життя", а сам знову пішов грабувати

14.02.14 19:38 0 989
Надвірнянські оперативники встановили особу раніше судимого 29-річного безробітнього, який спокусився на чужий мобільний телефон, гроші в сумі 30000 російських рублів та документи.

9 жовтня поточного року до надвірнянських правоохоронців звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що його пограбували серед білого дня в центральній частині м. Надвірна. Чоловік розповів, що до нього підійшов незнайомець та вдарив кулаком по голові, вихопив«барсетку», де знаходились мобільний телефон, гаманець з грошима та документами, після чого зник у невідомому напрямку.

На цей раз жертвою зловмисника став 29-літній надвірнянець, який упізнав «досвідченого» грабіжника із м. Надвірна. Як з`ясувалось згодом, чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, проте на шлях виправлення так і не став. Хоча раніше запевняв працівників міліції, що вирішив змінити місце проживання, аби розпочати «нове життя».

Тепер за скоєний грабіж чоловікові доведеться відповідати згідно із законодавством. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Надвірнянського РВ УМВС

Наразі слідчими Надвірнянським райвідділу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Тривають досудові перевірки щодо причетності раніше судимого до аналогічних злочинів- говорить начальник відділу Іван Кавінський.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Андрій Буй: "Історія ...

КОМЕНТАРІ