В Івано-Франківській області правоохоронці розшукали спритного крадія

В Івано-Франківській області правоохоронці розшукали спритного крадія

14.02.14 12:07 0 821
Оперативники карного розшуку Тисменицького райвідділу міліції затримали раніше судимого злодія, який крав гаманці у працівників бюджетних установ.

На початку грудня минулого року в одній зі шкіл Тисменицького району обікрали вчительку. Жінка пішла на педраду, а в класному кабінеті залишила свою сумочку. Звідти за невідомих обставин пропав гаманець із банківською карткою. На свою біду, вчителька носила в гаманці й пін-код, тож злодій зумів зняти з рахунку чотири тисячі гривень.

Працівники карного розшуку Тисменицького РВ УМВС встановили особу крадія – 22-річного жителя приміського села, раніше судимого за крадіжки мобільних телефонів. Днями парубка затримали оперативники. Стало відомо, що наприкінці січня злодій обікрав працівницю районної лікарні: зайшов у незачинений кабінет і поцупив гаманець. Гроші витратив на власні потреби, а зняти кошти з банківської картки не зумів. Зловмисник неправильно набрав код, і банкомат не повернув кредитку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження завчинення кримінального правопорушення - крадіжка. Зокрема, проводиться перевірка на причетність цього громадянина до вчинення аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано - Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ