В Івано-Франківській області калуські оперативники встановили викрадача електроінструменту

В Івано-Франківській області калуські оперативники встановили викрадача електроінструменту

14.02.14 19:00 0 978
Спритний молодик зайшов у один із магазинів міста, звідки викравелектроінструмент. Розрахунок злодія був простий – обрав найцінніше, що можна поцупити собі для роботи. А оскільки електроінструмент коштує дорого і його легко збути, лиходій спеціалізувався саме на таких крадіжках.

До чергової частини Калуського міського відділу міліції із заявою звернувся 43-річний приватний підприємецьз проханням, знайти та притягти до відповідальності невідому особу, яка з приміщення магазину таємно викрала електроінструмент (шліф-машинку) вартістю близькотисячі гривень.

Правоохоронцям заявник розповів, що в магазин прийшов покупець придбати запчастини до інструмента. Відтак, побачивши шліф-машинку, власник магазину впізнав свій викрадений товар. Власникові громадянин пояснив, що придбав інструмент у ломбарді.

Професіоналізм правоохоронців допоміг встановити злодійський вчинок зловмисника.У ході проведення слідчих дій міліціонери встановили, що 27-річний молодик викрав ізмагазинуелектроінструмент, після чого одразу здав його в ломбард, за що отримав певну суму грошей.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушенняпередбаченого ч.2ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України санкція якої передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Світлана Мишковець: «Без ...

КОМЕНТАРІ