У Львівській області відтепер на державного адміністратора дозвільного центру можуть покладатися додаткові повноваження

У Львівській області відтепер на державного адміністратора дозвільного центру можуть покладатися додаткові повноваження

14.02.14 17:03 0 694
Такі зміни вносяться до чинного Положення про державного адміністратора і порядок його взаємодії з регіональними, місцевими дозвільними органами та суб’єктами господарювання.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, як орган, що формує державну політику з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності, видав відповідний наказ. Зокрема, цим наказом дозволено покладати обов’язки адміністратора, визначені Законом України «Про адміністративні послуги», на державного адміністратора за рішенням керівника відповідного органу, що призначив його на посаду.

Зазначимо, що чинним Положенням забороняється покладати на державного адміністратора будь-які інші завдання та обов’язки, не передбачені Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та іншими нормативно-правовими актами, що регулюють дозвільну систему у сфері господарської діяльності.

Наказ від 22.11.2013 № 1391 «Про внесення змін до Положення про державного адміністратора і порядок його взаємодії з регіональними, місцевими дозвільними органами та суб’єктами господарювання», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.01.2012 за № 172/24949, набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські ...
Наступна новина: На Тернопіллі сільський ...

КОМЕНТАРІ